لبو پلو,غذای راحت,رشته پلو,

لبو پلو,غذای راحت,رشته پلو,

SafiNews Agency

پنجشنبه 21 آذر 1398 - 5:14 بازدید : 134 توسط:

رشته پلو با لبو

رشته پلو با لبو

صافی: در این مقاله طرز تهیه پلوی متفاوتی را با نام « پلوی لبو » آموزش می‌دهیم. حتما یک بار آن امتحان کنید

مواد لازم :
پیاز متوسط یک عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
برنج دو پیمانه
رشته پلویی به میزان لازم
چغندر متوسط یک عدد
نمک- فلفل - زردچوبه به میزان لازم

پیاز را پوست کنده و خرد کنید و در مقداری روغن تفت بدین ، بهش زردچوبه بزنید ، گوشت چرخ کرده را هم اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. یک لیوان آب بهش اضافه کنید همراه با نمک و فلفل و بذارین که بپزه و آبش کشیده بشه . 15 تا 20 دقیقه برای پختش کافیه.
برنج را آب کش کنید ،یک دقیقه قبل از آب کش کردن برنج بهش رشته پلویی را اضافه کنید و بعدی از یکی دو تا قل خوردن برنج را آب کش کنید.
چغندر را بشورید، پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.
کف قابلمه روغن بریزید ، ته دیگی که دوست دارین را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج، یک لایه مواد گوشتی و یک لایه چغندر رنده شده بریزید.
اگه لازم بود کمی آب دور تا دور برنج بریزین ( دیگه روغن لازم نیست مواد گوشتی به اندازه کافی روغن داره ) و بذارین برنج برای مدت 35 تا 40 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشه.
به همین راحتی ، آماده کردن مواد گوشتی و برنج نیم ساعت هم وقتتون را نمیگیره ، 40 دقیقه هم دم کشیدن برنج ، می بینید که خیلی سریع آماده میشه.

انتهای پیام/

 

تبلیغات

کلیدواژه ها

, , ,