سیب زمینی,آرد سمولینا,

سیب زمینی,آرد سمولینا,

SafiNews Agency

چهارشنبه 01 مرداد 1399 - 16:15 شناسه خبر: 3081 بازدید : 113 توسط:

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه‌ای و خوشمزه

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی حرفه‌ای و خوشمزه

صافی نیوز/ سیب زمینی انگشتی یک پیش‌غذا و میان‌وعده حرفه‌ای و خوشمزه است که با کم‌ترین دردسر و در کم‌ترین زمان ممکن درست می‌شود؛ یک غذای مخصوص که به‌طور عمده از سیب زمینی آب‌پز، سمولینا و ماست تهیه می‌شود. کاربرد آرد سمولینا در این غذا همان نکته کلیدی است که این پیش‌غذا و میان‌وعده را ترد و دل‌چسب می‌کند. این آرد سرشار از پروتئین، فیبر و ویتامین‌های گروه B است و سبب کاهش وزن، سلامت قلب و بهبود هضم می‌شود. استفاده از آرد سمولینا در کنار سایر مواد غذایی از جمله نشاسته سیب‌زمینی سبب بهبود کیفیت غذایی می‌شود.

مواد لازم برای تهیه سیب زمینی انگشتی
آرد سمولینا نصف پیمانه
پنیر یا ماستیک چهارم پیمانه
سیب زمینی (آب پز و پوره شده)دو عدد
فلفل قرمز (خرد شده)دو عدد
آرد ذرت یک چهارم پیمانه
زنجبیل و زیرهنصف قاشق چای‌خوری
نمک نصف قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه سیب زمینی انگشتی
مرحله اول
آرد سمولینا را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر یا ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود 15 تا 20 دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.
مرحله دوم
سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آنها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه‌ها به خرد بافت سیب‌زمینی برود و مزه آن یک‌دست شود.
مرحله سوم
مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.
حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.
مرحله چهارم
حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.
مرحله پنجم
خمیرهای سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.
تابه‌ای متوسط با دیواره بلند (وک) را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن (دمای حدود 180 درجه سانتی گراد) داغ شود. 
مرحله ششم
سیب زمینی انگشتی‌ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.
سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
سیب زمینی‌های سرخ شده را در ظرف بچینید و گرم همراه با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.
چند نکته
اگر هنگام شکل‌دادن به خمیر، حالت شکننده پیدا کرد، کمی پودر سوخاری به آن اضافه کنید.
در صورتی که پنیر یا ماست در دسترس ندارید، از نصف پیمانه آب گرم به جای آنها استفاده کنید.

انتهای پیام/


منبع: کتاب کاله

 

تبلیغات

کلیدواژه ها

, ,