شیرمال,طرز تهیه شیر مال,

شیرمال,طرز تهیه شیر مال,

SafiNews Agency

چهارشنبه 19 آذر 1399 - 14:27 شناسه خبر: 4245 بازدید : 123 توسط:

طرز تهیه نان شیرمال ترکی؛ نرم و خوشمزه

طرز تهیه نان شیرمال ترکی؛ نرم و خوشمزه

صافی نیوز/ درگزارش زیر قصد داریم شما را با دستور پخت نان شیرمال ترکی آشنا کنیم.

مواد لازم
آرد ۶-۵ فنجان
روغن ۲/۳ فنجان
تخم مرغ (زرده) ۲ عدد
شیر ۱ فنجان
شکر۲/۳ فنجان
خمیر مایه تازه ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم به مقدار لازم
زنجبیل در صورت تمایل ۱ قاشق چای خوری
کنجد۱/۳ فنجان
کره و شیر به مقدار لازمطرز تهیه
مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و بگذارید تا کاملاً پف کند.

آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، نمک، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم افزوده و شیر و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم زنید، که خمیر به دست آمده نرم باشد.

۵ یا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله کنید. روی خمیر را بپوشانید و ۳ ساعت بماند تا جا بیفتد.

سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله‌ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی درآورید.

آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش دهید. کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر بمالیدخمیر را ۲۰ دقیقه استراحت مجدد دهیدبرای پوک شدن نان. سینی را در وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود.

سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود، بعد روی آن کمی شیر بریزید و کره بمالید، که نان براق و نرم شود. نان‌ها را دو به دو از پشت به هم بچسبانید و در داخل نایلون بگذارید، تا خشک نشوند.

سایر نکات
خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان‌ها خواهد شد.
به جای کره از روغن مایع هم میتوانید استفاده کنید
بهتر است داخل فر یک ظرف آب هم قرار دهید تا نان شما خوشمزه‌تر و پوک‌تر شود.

انتهای پیام/

 

تبلیغات اختصاصی

 

 

تبلیغات

کلیدواژه ها

, ,

 

تبلیغات اختصاصی